Header
Het team achter de Haastrechtloop


Heeft u al kennis gemaakt met het team achter de Haastrechtloop, hieronder stellen ze zich allemaal even aan u voor:


Erwin van der Ham: voorzitter
Geboren in Polsbroek op 2 maart 1977, gehuwd en vader van 2 zonen, sinds 2002 woonachtig in Haastrecht.

Ik werk in het dagelijks leven als calculator bij Megaduct in Oudewater. Tot mijn 31e heb ik gevoetbald. Ik heb gespeeld bij SPV ’81, vv Cabauw en vv Haastrecht. Op mijn 30e raakte ik verslaafd aan hardlopen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds fanatiek hardloper en heb al menig marathon in de benen. Ik vind sport erg belangrijk in het leven, je blijft er fit en gezond van. Ik liep al jaren rond met het idee om eens een prestatieloop te organiseren in ons mooie dorp. Toen ik organisatietalenten Olga en Linda wist te overtuigen dat dit een mooi evenement kon worden, was de Haastrechtloop geboren. Met het toevoegen van ouwe rot in de hardloopwereld Anne van Dijk was ons team compleet. Ik vind het erg leuk om iets te doen voor de gemeenschap en geniet ervan dat er zoveel mensen zijn gaan hardlopen door de Haastrechtloop. Verder vind ik het leuk dat we elk jaar wat van de opbrengst kunnen schenken aan een goed doel.
Linda Voskamp: secretaris
Geboren op 23 mei 1980, moeder van 3 kinderen, woont sinds 2005 in Haastrecht.

Ik ben sinds het begin betrokken geweest bij de organisatie van de Haastrechtloop en sinds dit jaar (2014) secretaris van Stichting Haastrechtloop. Voordat ik betrokken was bij de organisatie had ik nog nooit hardgelopen, maar door het enthousiasme van Erwin ben ik toch overstag gegaan en heb mijn hardloopschoenen aangetrokken. Het is duidelijk dat mijn talenten meer bij de organisatie liggen dan bij het hardlopen… Wat ik leuk vind aan het organiseren van de Haastrechtloop is om te zien dat we een evenement hebben neergezet waar ontzettend veel mensen plezier aan beleven en wat in korte tijd is uitgegroeid tot een populaire jaarlijks terugkerende loop. Ook vind ik het belangrijk iets te kunnen betekenen voor de Haastrechtse gemeenschap en goede doelen te steunen.

Mireille van der Ham: penningmeester
Geboren in Waddinxveen op 8 mei 1980, getrouwd met Erwin, moeder van 2 zonen, sinds 2002 woonachtig in Haastrecht.

Al vanaf het moment dat het idee van de Haastrechtloop geboren werd steun ik Erwin daar volledig in. Ik vind het een heel mooi initiatief. De eerste jaren heb ik niet mee kunnen lopen vanwege mijn zwangerschappen of het herstel daarvan, maar de laatste 2 keren heb ik zelf de 5 km meegelopen. Geweldige sfeer, zowel om mee te lopen als bij de organisatie! Vorig jaar heb ik voor het eerst geholpen bij de na-inschrijving, wat mij nog enthousiaster gemaakt heeft. Leuk om te zien hoe vooral Erwin, Linda en Olga zich voor dit evenement inzetten, maar ook zo ontzettend veel andere mensen die hun steentje bijdragen. En dan nog al die enthousiaste lopers die het natuurlijk compleet maken.
Ik mag sinds dit jaar het stokje van Olga overnemen als penningmeester. Nu besef ik me helemaal hoeveel werk er ieder jaar verzet wordt. Een mooie, gezellige loop in ons prachtige Haastrecht.